Offers from Landeslease

 • VOLVO V60

  more
 • Jeep Grand Cherokee Limited Overland

  more
 • Ofertë për shitje : Renault Captur

  more
 • Ofertë për shitje : Fiat 500 X

  more
 • Ofertë për shitje : Ford Focus

  Ofertë për shitje : Ford Focus

  more
 • Mundesi Blerjeje me Leasing: Volkswagen Passat CC

  Mundesi Blerjeje me Leasing: Volkswagen Passat CC

  more

Offers from Landeslease

 • Paisje per lidhjen e albumeve fotografik.

  more
 • Kinema 6D e kompletuar me te gjitha paisjet perkatese

  more

About us

Landeslease, eshte kompani leasing - qera financiare - e cila operon ne tregun shqiptar qe prej vitit 2005. Landeslease u krijua  me inisiativen e disa invesitoreve shqiptar.

 

Ne vitin 2008 kompanise iu bashkangjiten dhe investitore te huaj te cilet me investimin e tyre i dhane mundesine e rritjes duke ndihmuar ne menyre te drejtperdrejte biznesin shqiptar.

 

Ne vitin 2014, Union Bank ka blere 100% te aksioneve te Landeslease duke u bere aksioner i vetem. Marreveshja e shit-blerjes parashikon qe Landeslease do te vazhdoje te operoje me te njejtin emer dhe brand, pa ndryshuar stafin dhe ambjentet e punes. Klientet e Landeslease do te vazhdojne te perdorin te njejtat kanale komunikimi si deri me tani.

 

Landeslease aktualisht zoteron rreth 30% te tregut shqiptar te leasing. Ajo financon cdo vit mbi rreth 350 automjete si dhe nje numer te madh klientesh te ndryshem qe kerkojne financim per automjete, makineri dhe pajisje.