Okazion!!!

Festat e Nëntorit po afrojnë dhe në LL! Ofertat e Vjeshtës kanë filluar! Shfrytëzoni mundësinë e blerjes së automjetit tuaj deri në 30 Nëntor 2015.

Në bashkëpunim me autosallonet e Fiat dhe Dacia në Shqipëri, Landeslease ju mundëson financimin e nevojave tuaja për automjete deri në 80% të vlerës së tyre.


-Në bashkëpunim me AutoMaster Sha, distributor i Fiat në Shqipëri:

Fait 500 L – e re, viti 2015
Cmimi i Blerjes – Euro 18,000
Parapagimi – nga 20% e çmimit të blerjes
Vlerë e mbetur -20% e çmimit të blerjes
Kësti mujor – 291 Euro

-Në bashkëpunim me Tendencë 3A Shpk, distributor I Dacia në Shqipëri:

Dacia Dokker – e re, viti 2015
Çmimi i Blerjes – Euro 11,700
Parapagimi – nga 30% e çmimit të blerjes
Vlerë e mbetur -20% e çmimit të blerjes
Kësti mujor – 132 Euro (pa TVSH)

Oferta jonë nuk mbaron këtu! Landeslease gjithashtu ju mundëson financimin deri në 85% të vlerës së veturave apo mjeteve tregtare të përdorura që kemi në dispozicion:

Fiat Bravo Easy, Viti 2013, 2,000 km
Çmimi i Blerjes – Euro 15,000
Parapagimi – nga 15% e çmimit të blerjes
Kësti mujor – 314 Euro

Fiat Panda Easy, Viti 2012, 44,000 km
Çmimi i Blerjes – Euro 7000
Parapagimi – nga 15% e çmimit të blerjes
Kësti mujor – 147 Euro

Fiat Ducato Maxi, Viti 2010, 130,000 km
Çmimi i Blerjes – Euro 14,500
Parapagimi – nga 15% e çmimit të blerjes
Kësti mujor – 482 Euro (pa TVSH)

Renault Master, Viti 2011, 30,000 km
Çmimi i Blerjes – Euro 19,000
Parapagimi – nga 15% e çmimit të blerjes
Kësti mujor – 444 Euro (pa TVSH)

Renault Premium 450DXi, Viti 2006, 430,000 km
Çmimi i Blerjes – Euro 19,000
Parapagimi – nga 15% e çmimit të blerjes
Kësti mujor – 631 Euro (pa TVSH)

Që nga viti 2005, Landeslease operon në fushën e qirasë financiare, në bazë të licensës nr. 16 Dt.24.12.2009 të lëshuar nga BSH, dhe nga muaji Dhjetor 2014, aksionet e saj kontrollohen nga UB.

Tashmë mund të na vizitoni në zyrat tona të reja në rrugën “Ismail Qemali” Pallati Nr. 32, Shkalla 1,Kati II. (Ish – Blloku).
Për ofertat në vazhdim si dhe për dokumentaionin e nevojshëm për aplikim mund të vizitoni faqen tonë në internet www.landeslease-al.com apo në rrjetet sociale në Facebook, ose mund të na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : 0664004333 / 0662084201 / 042271050.

*Shënim: Llogaritjet e kësteve të mësipërme janë bërë mbi afate 48 mujore.