Autovetura

 

Landeslease bahkepunon me te gjithe koncesionaret e makinave qe operojne ne tregun shqiptar. Ju mjafton te zgjidhni makinen qe deshironi, dhe me pas mund te kontaktoni drejtpersedrejti me stafin e Landeslease, ose mund te ndermjetesoje secili prej personave te kontaktit ne secilin prej koncesionareve.

Ne do t’ju pergjigjemi kerkesave tuaja ne kohe record duke beret e mundur qe aplikimi dhe kerkesa juaj te aprovohet brenda 24 oresh.

Gjithashtu, ne rast se jeni te pavendosur, stafi I Landeslease mund t’ju sygjeroje makinen qe I pershtatet me shume kerkesave dhe buxhetit tuaj.