Paisje

 

Landeslease u mundeson bizneseve te vogla te mesme, dhe te medha financimin e pajisjeve dhe aparaturave te ndryshme si psh:

 

 

Pajisje Printimi

1 . Makineri Printimi

2. Printer Dixhital

3. Pajisje fotografike (per perpunim fotosh)

 

Pajisje Industriale

1. Pajisje perpunim tekstilesh

2. Perpunim Druri

3. Pajisje Ambalazhimi

 

Pajisje Mjekesore

1. Skanera

2. Radiografi

3. Laboratore

4. Pajisje Dentare

5. etj

 

Pajisje Kompjuterike

1. Servera

2. Plotera

3. Skanera te medhenj

4. etj